15-16. spet. 20232. Rallye Dobšiná foto a video ,

25-27. máj 202350. Slovakia Rallye Tatry foto, video

26-29. máj 2023Rally Maad Sečovce video ,



Najbližšie podujatie: 11. Rally Liptov

MSR Rally Lubeník

9.-10.7.2010

Krásny víkend za nami hovorí Ján Elexa: „V Lubeníku sme sa zúčastnili náročného podujatia, po prvýkrát sa nám podarilo štartovať na MSR v Rally a to v kategórii Slovenského Rally Pohára.

Na súťaž sme šli s cieľom hlavne nazbierať nové skúsenosti, čakali náš tri rýchlostné skúšky s celkovou dĺžkou 106 km z čoho 36 km bolo meraných na dvoch rôznych úsekoch. Prvú RS Sirk sme odštartovali naplno avšak v polovici sme museli trochu ubrať, keďže trať pozostávala z dlhého prudkého klesania a nám začali postupne mäknúť brzdy, po zastávke v servise sme pokračovali na druhú RS Chvalová na ktorej sme boli nútení cca po 3 km zastaviť pri havarovanej posádke a počkať na zdravotnú pomoc, následne potom sme už do cieľa išli voľným prejazdom.

Zo súťaže sme si odniesli ďalšie skúsenosti po ktorých nás čakajú menšie úpravy na vozidle, ale hlavne sa tešíme na ďalšie podujatie.“


Fotogaléria


Video Rally Lubenik, RS1 - Sirk »


Výsledky SRP Lubeník »

Naše ambície

V rámci rozvoja VMS Rally Teamu pripravujeme organizovanie motoristických a športových podujatí spolupracujúc s inými organizáciami, taktiež v oblasti dopravnej výchovy mládeže.

Našim zámerom do budúcej sezóny je hlavne príprava novej techniky pre motoristické súťaže MSR.

Copyright © 2009 VMS Rally Team
Všetky práva vyhradené
Created by: inMAD Design