15-16. spet. 20232. Rallye Dobšiná foto a video ,

25-27. máj 202350. Slovakia Rallye Tatry foto, video

26-29. máj 2023Rally Maad Sečovce video ,



Najbližšie podujatie: 11. Rally Liptov

Vlachovo Motorsport Team rekonštruovalo ...

Občianske združenie Vlachovo Motorsport Team sa už od svojich počiatkov v rámci svojho rozvoja pohrávalo s myšlienkou vybudovať vlastnú motoristickú základňu - garáž. S touto požiadavkou sa združenie obrátilo ešte v roku 2013 na verejnom zasadnutí na starostu obce Vlachovo a poslancov, ktorý požiadavke vyhoveli a schválili uznesením č. 15/2013 prenájom 1/2 garáže v budove TJ Vlachovo.

Následné sa členovia a sympatizanti pustili ihneď do prác, na ktorých v rokoch 2013 – 2014 odpracovali dokopy cez 550 hodín na viac ako 19-tich spoločných brigádach.

„Garáž máme v súčasnosti v stave tesne pred dokončením, ostávajú nám už iba posledné práce a samotné zariaďovanie garáže. Chcem sa touto cestou poďakovať našim členom ale aj dobrovoľníkom a všetkým, ktorý nám pri tejto našej spoločnej myšlienke pomáhali a naplnili tak náš veľký cieľ, ktorý nám určite pomôže v našom ďalšom rozvoji“ dodal na záver Ing. Ľuboš Gál.


Naše ambície

V rámci rozvoja VMS Rally Teamu pripravujeme organizovanie motoristických a športových podujatí spolupracujúc s inými organizáciami, taktiež v oblasti dopravnej výchovy mládeže.

Našim zámerom do budúcej sezóny je hlavne príprava novej techniky pre motoristické súťaže MSR.

Copyright © 2009 VMS Rally Team
Všetky práva vyhradené
Created by: inMAD Design